Home » Nieuwe motorhome kopen

Nieuwe motorhome kopen

Wil je graag een nieuwe motorhome kopen? Dan zit je goed bij Antwerp Motorhomes uit Hoevenen. Wij hebben zonder twijfel een nieuwe camper die aan alle nodige eigenschappen voldoet en die je dus graag zou willen kopen. Als je een afspraak maakt en langskomt, vertellen we je graag meer over alle nieuwe modellen die we hebben. Samen vinden we dan ongetwijfeld de perfecte mobilhome of camper die je gaat willen kopen.

✓ Verkoop en verhuur

✓ Uitgebreid service center

✓ Focus op comfort

Weten wat wij voor je kunnen doen?

Neem contact met ons op

Hier kan je een nieuwe motorhome kopen uit een breed aanbod aan merken

Als je interesse hebt om een nieuwe motorhome te kopen, dan zit je goed bij ons. Wij hebben campers en mobilehomes van verschillende merken. Regelmatig kan je bij ons een camper kopen van het merk Sunlight of La Strada. Hieronder vind je enkele van onze nieuwe modellen. Als je een mobilehome hebt gezien waarvan je overweegt om hem te kopen, bekijk dan zeker eerst eens alle eigenschappen. Per model geven we je enkele zaken mee. Bij de kenmerken zal je exact weten wat voor model van mobilehome je gaat kopen. Verder kom je te weten hoeveel zitplaatsen en ligplaatsen er aanwezig zijn. Dat is natuurlijk heel belangrijk, aangezien je perfect moet weten met hoeveel mensen je kan leven in de nieuwe camper die je gaat kopen. Een nieuwe motorhome van het merk LMC kopen verschilt natuurlijk van een ander merk zoals La Strada. Wil je toch liever de prijs wat drukken? Dan kan je bij ons ook nog een tweedehandsmotorhome kopen. Zo’n camper ziet er minstens even goed uit als de nieuwe die je zou kopen. Ook de moeite om eens te bekijken dus.

Maak een afspraak om je nieuwe mobilehome of camper te kopen

Heb je een mobilehome gevonden die je graag wilt kopen? Maak dan een afspraak door ons contactformulier in te vullen of neem telefonisch contact met ons op via 03/315 41 00. Tijdens deze afspraak tonen we uitgebreid de camper en overlopen we alle eigenschappen van de motorhome die je wilt kopen. Het is dan ook het perfecte moment om vragen te stellen indien je nog twijfelt. Je kan er ook meteen de mobilehome die je op het oog hebt vergelijken met een ander model motorhome voor je hem gaat kopen.

La Strada Nova - luxe motorhome kopen