Home » Tweedehandsmotorhome kopen

Een tweedehandsmotorhome kopen

Bij Antwerp Motorhomes in Hoevenen kan je een tweedehandsmotorhome kopen. Het voordeel aan een camper tweedehands te kopen, is dat je hiermee de prijs wat kunt drukken. Als je bijvoorbeeld in de toekomst meer wilt beginnen rondreizen en je eerst eens wil testen of een camper wel iets voor jou is, dan kan je bijvoorbeeld eerst een tweedehandsexemplaar kopen.

✓ Verkoop en verhuur

✓ Uitgebreid service center

✓ Focus op comfort

Weten wat wij voor je kunnen doen?

Neem contact met ons op

LMC Breezer 646G tweedehands - keuken interieur

Een grondig geïnspecteerde tweedehandsmotorhome kopen

Ben je op zoek naar een tweedehandsmotorhome die je kan kopen aan een degelijke prijs? Dan vind je vast een motorhome of camper in ons aanbod die binnen je budget past! Voor je op de baan gaat, zorgen wij ervoor dat onze tweedehandsvoertuigen uitgebreid geïnspecteerd worden. Als je even een kijkje gaat nemen naar ons aanbod, zal je diverse motorhomes terugvinden van onder andere LMC, La Strada en Sunlight. Als je dus een camper van dit merk gevonden hebt die je graag tweedehands wilt kopen, dan helpen we je daar graag snel mee verder. Soms verschijnt er in ons aanbod ook een camper die je tweedehands kunt huren. Deze herken je als ze zijn aangeduid met ‘*’. Later kan je uiteraard nog eens terugkomen om te investeren in het kopen van een nieuwe camper i.p.v. in een tweedehands.

Kom vrijblijvend langs en ontdek ons aanbod

Heb je in ons aanbod aan tweedehandsmotorhomes een tweedehandsmotorhome gevonden die je graag wilt kopen? Wacht dan niet langer en maak een afspraak om deze tweedehandscamper te komen bekijken. Je kan een afspraak maken door te bellen naar het nummer 03/315 41 00. Daar kan je meteen ook horen of wij ook onze extra services aanbieden voor jouw camper.

tweedehands motorhome