Motorhome huren

Wil je graag een motorhome huren voor je volgende vakantie? Bij Antwerp Motorhomes in Hoevenen ben je aan het juiste adres. Een wekenlange vakantie met twee of een korte trip met de kinderen: je vindt ongetwijfeld de juiste camper in ons uitgebreide aanbod die je wil huren. Bovendien werken wij tegen erg scherpe prijzen. Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos op vakantie kan vertrekken.

Hier kan je een motorhome huren voor je vakantie

Als je graag tijdelijk een camper wil huren omdat je bijvoorbeeld op vakantie gaat en graag wil rondtrekken naar meerdere locaties, dan zit je goed bij ons. Wij hebben motorhomes van verschillende merken. Zo kan je onder andere een camper huren van Sunlight of La Strada. Je vindt er ook alle eigenschappen en prijzen mooi opgelijst. Op deze manier heb je een duidelijk overzicht en weet je sneller welke motorhome aan al je gewenste eigenschappen voldoet en welke je dus wil huren. Hieronder kan je de verhuurtarieven vinden voor elke camper die je bij ons momenteel kunt huren.

Huurvoorwaarden

Voor je een motorhome bij ons kunt huren, moet je wel voldoen aan een aantal voorwaarden:

 • Voor al onze motorhomes is een rijbewijs type B voldoende. Voor de bestuurder geldt een minimumleeftijd van 23 jaar.
 • Onze huurprijzen voor het huren van een camper gelden per week en zijn inclusief btw. Een huurweek loopt van vrijdagmiddag (14.00 uur) tot vrijdagochtend (10.00 uur). In het laagseizoen zijn er eventueel andere mogelijkheden.
 • Er geldt een afstandsbeperking van 1750 kilometers bij huur van een week, van 4000 kilometers bij huur van twee weken, bij huur van drie weken onbeperkt aantal kilometers, of 200 kilometers per dag bij afwijkende regelingen. Voor extra kilometers wordt er een tarief van 0,24 euro per kilometer in rekening gebracht.
 • Als u langer dan twee weken een motorhome gaat huren, geldt er een onbeperkt aantal kilometers.
 • Reisbijstand, een omniumverzekering, gasverbruik en een chemisch product voor de wc zijn inbegrepen in de huurprijs.
 • Een annuleringsverzekering is niet inbegrepen in de huurprijs. Deze verzekering is optioneel beschikbaar voor 5% van het totale bedrag.
 • Reserveren dient minimum vijf werkdagen voor het vertrek te gebeuren.
 • Een reservatie is definitief na betaling van 50% van de totale huursom. Het saldo dient voor het vertrek betaald te worden.
 • De wagen moet bij vertrek worden opgehaald door de bestuurder zelf.
 • Bij vertrek wordt een waarborg van 1000 euro gevraagd. De waarborg zal aan de huurder worden terugbetaald bij correcte teruggave van de motorhome.
 • Bij inlevering moet het voertuig volledig gereinigd zijn.
 • Roken, frituren en huisdieren zijn verboden.
 • Het is verboden illegale drugs of andere verdovende middelen te vervoeren.

Huur een van onze campers

Heb je een motorhome gevonden in ons aanbod die je graag wilt huren? Neem dan contact met ons op bij interesse. Dat kan je doen door een e-mail te sturen naar info@antwerpmotorhomes.be of even te bellen op het nummer 03/315 41 00. Wij beantwoorden via die weg ook graag al je vragen en geven je meer informatie over het model camper dat je gekozen hebt. Wie weet wil je na je reis deze camper kopen, ook dat kan!

Alle wagens standaard uitgerust met:
FIETSENREK - RADIO CD - LUIFEL - AIRCO OP MOTOR