MOTORHOME KOPEN BIJ DE
OFFICIËLE INVOERDER VAN TOPMERKEN
LMC, LA STRADA EN SUNLIGHT

Bij Antwerp Motorhomes geloven we in een persoonlijke aanpak. Een aanpak die rekening houdt met persoonlijke voorkeuren en smaken. De ideale motorhome betekent nu eenmaal voor iedereen iets anders.

We doen dit door actief te luisteren naar jouw wensen. Een riante integraal of een compacte van?
Onze experts gaan samen met jou op zoek naar een model dat bij jou en je levensstijl past.

Ons aanbod bestaat uit drie merken die zichzelf al ruimschoots bewezen hebben als het op kwaliteit en comfort aankomt.
Antwerp Motorhomes is de officiële importeur van LMC, La Strada en Sunlight.

La Strada

Een stijlvol ontwerp en efficiënt ruimtegebruik zijn kenmerkend voor de omgebouwde bestelwagens van La Strada. Al 31 jaar produceert het Duitse merk oogstrelende en compacte campers, gebaseerd op onderstellen van Mercedes en Fiat. Antwerp Motorhomes is de exclusieve verdeler van La Strada in België.

ONTDEK DE MODELLEN

LMC

Het aanbod van LMC omvat verschillende carrosserievormen: vans, alkoven, halfintegralen en integralen. LMC staat voor de meest moderne constructietechnieken ondersteund door de ruime zestig jaar ervaring. Dankzij de talloze indelingen en interieuruitvoeringen kan je je motorhomes helemaal persoonlijk inrichten. Zo voel je je altijd een beetje thuis op vakantie.

ONTDEK DE MODELLEN

Sunlight

Sportief. Functioneel. Betrouwbaar. Sunlight betekent weg uit de alledaagse beslommeringen en op naar het leven. Sunlight campers zijn voor jouw en mij, die de vrijheid nemen, de wereld op onze eigen manier te ontdekken. Wij zoeken de uitdagingen, het avontuur en het buitengewone, buiten in de natuur of in de stad. Overal erbij. Mijn Sunlight.

ONTDEK DE MODELLEN